2010. augusztus 27., péntek

útmutatás


Az Istennő útjai kifürkészhetetlenek. Ez még akkor is igaz, ha egy keresztényi gyökerű szólásmondás elferdítésére alapoztam:)
A tegnapi idegháborút követően komolyan elkezdtem fontolgatni a varázslat lehetőségét. Ahogy írtam, a saját lelki békén, mentális kiegyensúlyozottságom, valamint a testvérem fúria-természetének megszelídítése érdekében egyaránt a mágiától remélek segítséget. Elalvás előtt arra kértem az Úrnőt, hogy adjon jelet, mutasson utat, valamilyen módon éreztesse, hogy nem hagyott magamra, hogy figyelemmel kíséri a megpróbáltatásaimat.
És lám: ma délelőtt édesanyámmal a kertünk átalakítása került szóba, s ezzel kapcsolatban a kerítés mellé ültetendő örökzöldek. Anyu a tiszafára hajlik, ami nagy kedvencem, de nem abban a másfél méteres csihatag formájában, amit a kertészetben árusítanak. Így ezúttal inkább a magyalra voksoltam, és gyorsan gép elé vágtam magam, hogy összegyűjtsek róla némi infót kedves szülém számára:). No és mi bukkan elő a google találatok között? Egy blog, amelyen angol nyelvű ezoterikus irodalom kivonatos fordítása várja az érdeklődőt. A magyalról szóló cikk - azon túl, hogy sok hasznos (élettani és termesztési)infót tartalmazott - a következő tudnivalókról tájékoztatott:

"... A kelta Ogham 8. fája. A helyreállított egyensúlyt, irányt, a feltétel nélküli szeretetet jelképezi, valamint az érzelmi zűrzavaroktól való elkülönülést.... A sötétség közepén az életerőt jelképezi. Kiegyensúlyozott erőt hot, amely pozitív tettek felé vezérel. A negatív érzelmek, mivel zűrzavart okoznak bennünk, nagyban gyengítik életerőnket. Negatív gondolatmintákat hoznak létre, amelyek kihatnak a testre és betegségeket okoznak. Ha tudatosítjuk magunkban, hogy milyen hatással lehetnek negatív érzelmeink másokra és magunkra, jobban felelősséget tudunk vállalni a viselkedésünkért. A magyal arra bíztat, hogy fejezzük ki érzelmeinket, hozzuk a dolgokat felszínre, hogy megoldást találhassunk... A magyal átalakulást hoz. A lelkünkben levő Tüzet jelképezi, az akaraterőnket, hogy változásokat hozzunk létre a felsőbb jó érdekében... Bosszúálló gondolatok, gyanú, irigység, féltékenység, gyűlölet kontrollálására, túlérzékenységre, ingerlékenységre, azoknak, akik mindenben és mindenkiben hibát keresnek és találnak. Még akkor is, ha ezek az érzések nem kerülnek a felszínre, csak belülről emésztik az illetőt. A magyal segít napvilágra hozni őket, és helyreállítani az egyensúlyt... Segíti a pozitív életerő áramlását, hogy túlléphessünk a negatív érzelmeken, újra megtanuljuk szeretni és elfogadni önmagunkat és másokat... Gyógyító tulajdonságai: kiegyensúlyozó erőt hoz, ami a feltétlen szeretet és együttérzés irányába vezérli a tetteinket, és segít elhatárolódni az érzelmi zűrzavaroktól. Az irányított gondolatok erejét is segíti, pl. üzenetek, gyógyítás küldése, főleg azok részére, akikkel érzemileg nehezen tudunk összhangba kerülni. "
(forrás: Boszikönyvek )

Hát nem fantasztikus? Mintha egyenesen tanácsot kaptam volna az Isteni Pártól a varázslat technikai részleteit illetően. Sokat törtem a fejem, hogy milyen hozzávalókat használjak - általában Eileen Holland Boszorkánypraktikák c. művét veszem alapul, noha kételyeim vannak a megbízhatósága felől. Az, hogy rábukkantam a fenti leírásra, talán valóban égi jel: egyenesen a felsőbb hatalmaktól érkezett iránymutatás :). Hiszen a magyal mágikus hatásai nem csak az én kiegyensúlyozatlanságomra, fals önértékelésemre, túlérzékenységemre, zűrzavaros érzelemvilágomra jelenthetnek gyógyírt, hanem a nővérem irigységre, féltékenységre hajlamos, gyanakvó, rosszmájú, telhetetlen és ingerlékeny temperamentumára is. (itt szeretném megjegyezni, hogy az elmúlt napokban sok negatívumot írtam róla, de ezek mellett természetesen számos jó tulajdonsága is van!) Nekem segít a zaklatottság leküzdésében, a belső egyensúly megtalálásában, a túlérzékeny, hisztérikus idegállapot normalizálásában, önmagam valós megítélésében; a testvéremnek pedig mások elfogadásában, s az állandó elégedetlenségtől, hiányérzettől való megszabadulásban. Ráadásul ránk maradéktalanul igaz, hogy kevés érzelmi közösség van köztünk (a jellemünk meglehetősen különböző, ahogy az élethelyzetünk és életfelfogásunk is), így nagyon nagy szükség van egy erős közvetítőre.
Egyszóval, köszönet érte :)

(Azért van ám ennyi smiley a szövegben, mert ledöntöttem egy bögre nyugiteát. Most rózsaszín felhők közt lebegek. :))

Hulló Eső, 2010-08-27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése